Suca Restaurant : Fondues de tot tipus - TANCAT


C. de la nau, 11, 43003, Tarragona
977 22 89 48
mapa


Suca ha tancat portes.

Restaurant "Suca" (que estava situat on abans era l'Aracata), disposa d'una carta de vins molt bona per acompanyar una bona fondues de formatges, verdures o carn.
I de postres... fondues de xocolata!
Tracte excel·lent!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

buenas gente pos na os voi a dejar un comentario porque aller estube cenando en el restaurante i me gusto muxo el sitio el restaurante me encanto la foundis son exquisitas i las de xolocate negra estan buenisimas i el servicio con los camareros genial si os gustan las foundis o lo aconsego que vallais
antentament:joseyfamilia

Anònim ha dit...

Vaig estar sopant ahir a la nit. I em va encantar la decoració, l'ambient i el bon rotllo del servei. El dinar boníssim i el preu super raonable. El recomano!!!! ( A més, a més...el cambrer s'assembla a Sergio Dalma!!!)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

si l'an suprimit es que no devien haberparlat molt be del lloc...no creieu?

Sergi Ferret ha dit...

No, era un comentari que vaig posar i esborrar jo mateix (
Sergi) com administrador.... El restaurant Suca s'hi menja i et tracten de perles.

manel ha dit...

Magnífic. Tant per la sorpresa de les fondues, bonísimes, com pel preu. L'atenció casolana marca la diferencia,els propietaris es deviuen pels clients, la noia especialment.Es un restaurant on anar habitualment, el recomano vivament.

Anònim ha dit...

Hola!
La nostra opinió doncs és de desaprovació total d'aquest restaurant si es pot dir així.
Ahir vam celebrar l'aniversari d'una amiga i va ser tot un mal de cap per a tots, sort que vam ser molt educats ja que ens hauríem d'haver aixecat de la cadira. Tot va començar per una cervesa caducada, ens la van canviar és clar, la dona educada això sí, però després d'això va venir el cambrer (semblava un dels socis) i quan vam demanar 3 menus per dos persones, ja que erem 8 i creiem que de moment era suficient, ens va tractar molt despòticament, amb xuleria i sobèrvia,i això que era dia de fútbol i només erem dues taules! La cosa és que ens va faltar una amanida d'entrant, 2 fondees de primer i 2 més de postre (de xocolata) que ens van acabar cobrant, tot de baixa qualitat i quantitat i a més el mantell estava molt brut. El cambrer que ens va atendre després (el soci no va aparèixer més) era poc atent, desapareixent durant molta estona...insufrible la veritat, vam pagar per esgotament tot i que era de jutjat de guàrdia! El pitjor lloc amb diferència en que he i hem menjat mai.

Olga i Enric, i 6 persones més que mai més tornaran ni recomanaran el SUCA.

Restaurant Suca ha dit...

En relacio al comentari que han fet la Olga i L'Enric, Crec que desde el Restaurant Suca tenim dret a replica, per alusions.
Per començar ens agradaria deixar clar que acceptem la vostra critica per seguir millorant, i entenem que no a tothom li pot agradar com treballem. Fins ara la resposta dels nostres clients ha estat excelent.
Si al nostre restaurant ve un grup de 8 persones i tant sols demanen 3 menus, crec que estic en el meu dret de marcar uns minims. Tant sols us vam demanar que agafessiu un menu mes per tal de fer al menys un menu cada dues persones. No vareu voleu, ho vam acceptar, pero crec que tambe quedar clar de quin tipus de client estem parlant.I per acabar no entrare a definir quina es la definicio d'educacio, ja que en gairebe tres anys que som aqui em tingut zero queixes, perdo ara ja en tenim una. I tal com e dit abans l'acceptem per millorar. Gracies per haver vingut a sopar !!!!

Gemma ha dit...

Jo porto un any visquent a Tarragona, i vaig tenir la gran sort que el meu xiquet, l'Alex, ja coneixia aquest restaurant. El considero un dels millors restaurants que hi ha a Tarragona, íntim, molt personal, unes amanides boníssimes (a pesar que sempre intento escaquejar-me d'elles) i unes fondues.... originals, exquisites, i que no havia provat mai en me vida.
El servei, és incomparable, gent moooolt propera, humana, servicial, i que es nota que els hi agrada el que fan i ho viuen amb passió.
Una molt bona selecció de vins i caves.
Ho recomano al 100%.
Gemma.

Anònim ha dit...

a mi aquest restaurant m'encanta! sobretot pel tracte. Avui hi niré per 3er cop, l'última vegada ja li vai dir al noi que estàvem molt contents de com ens tractaven

Anònim ha dit...

La veritat que amb els comentaris hem donen unes ganes d'anar-hi a sopar impressionants! L'atenció m'ha quedat clar que es molt bona, també que el menjar es deliciós! Però algú pot informar si el preu es assequible? Gràcies!

Anònim ha dit...

Unos amigos fueron el viernes pasado a festejar el cumpleaños y han quedado encantados!!! El precio super bien y la comida riquísima!!!

Rubén ha dit...

Excelent restaurant. He anat 4 o 5 vegades. Una d'elles com a sopar d'empresa ja que els ho vaig recomanar.

Tant les fondues, com les amanides i la carn, sempre bonissim.

L'últim dia vam tastar els creps, i vaig quedar gratament sorprès.

Aquesta mateixa nit hi torno per celebrar un aniversari!!

Gemma ha dit...

Nosaltres varem anar-hi a celebrar l'aniversari d'una amiga dissabte passat i va anar tot genial. El tracte continua sent excelent! Son gent molt amable, propera, educada i servicial!!

Les fondues boníssimes igual que les creps.

Restaurant altament recomanable.