Ruta TapAlta de Tarragona amb versió per mòbil
Tots els dijous de 20:00 a 22:00 hores, durant tot l'any.
Les propostes del mes d'abril 2012 són:
ARES
Amanida de tonyina amb broqueta de sardinita i ou de guatlla
Mini-hamburguesa de carn, bolets i salsa teriyaki
BARHAUS
Lacón salpebrat
Daus de tonyina amb ceba i soja
CA L’OSCAR
Favetes a la catalana
Ravioli cruixent
CAL PETER (Cos del Bou, 8 43003 Tarragona)
Milfulls de patata amb formatge i encenalls de pernil
Delícies de vedella amb bolets a l'estil de l'àvia
EL COMPLET (Carrer Major, 36 Tarragona)
Rotllet de salmó amb prunes i encenalls de xocolata
Torrada de xampinyons amb formatge fos
EL GALLINER DE L’ANTIQUARI (Santa Anna, 3 43003 Tarragona)
Ou fregit com diu Lucio
Amanida de cogombres anchoados
EL GRANER
Coca d'escalivada amb llonganissa
Aletes caramel·litzades
KOOP
Risotto de bolets
Amanida tèbia amb fruites i vinagreta dolça
Kunan (Santa Anna 13, 43003 Tarragona)
Lasanya de verdures, salmó i Philadelphia
Broqueta mixta de verduretes
La Casa Del Vermut (Carrer Natzaret, 6. 43003 Tarragona)
Calamar farcit
Ostres amb gelatina de xampany rosé
LA CASOLETA D’ARRÓS
Caprici de tonyina marinada
Truita de gambes amb alls tendres
La Cova (Trinquet Vell, 2 43003 Tarragona)
Mini-coca de ceba caramel·litzada amb cansalada i formatge de cabra
Mini-coca de ruca i pernil ibèric
La Grotta (Escales a la Plaça d'Els Sedassos)
Bomba de pollastre trufat
Corró de formatge calent amb ceba caramel·litzada i reducció de moscatell
La Queveda (Plaça Fòrum, 6)
Broqueta de llagostins amb salsa de tàperes
Corró de formatge de cabra a la planxa amb cruixent de pernil ibèric i reducció de vinagre
Lo Gat
Fritada de la mama
Vinagreta de Pasqua amb musclos escabetxats
Lluna Nova
Pastís de full amb xistorra
Músic enrotllat amb formatge i xocolata desfeta
Manhattan (Plaça Fòrum, 30)
Pit de pollastre Silvia
Torrada de Pili
Mvsevm (Sant Llorenç, 5)
Tartar de salmó amb "Espècies a mà"
Bombons blancs de tòfona
Pa i Oli (Plaça del Fòrum)
Ibèrica amb Rebujito
Curada amb Rebujito
Palau del Barò
Explosió de foie, tòfona i xocolata al 70%
Tarragona dtapes
Quim i Quima
Amanida de poma, pipes i llavors de rosella
Carpaccio de vedella, olivada negra i parmesà
Racó de l'Abat
Patates amb romesco, calamars i allioli
Carpaccio de salmó amb confitura de carbassa
El Taller de Cuina
Tournedó amb pollastre Teriyaki amb maionesa de Wasabi
Núvols de salmó marinat amb tocs mediterranis
Tecla 60
Poma al forn farcida de confit d'ànec i foie
Canelons de primavera
(versió web)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada