L'esdeveniment està promogut per un grup de professionals d'hostaleria que estan disposats a oferir varietat i qualitat.
Cada establiment et proposarà dues tapes a triar i cadascuna d'elles, les podràs acompanyar d'una copa de vi, cava, cervesa o refresc. A més, cada mes tindràs noves propostes.
( Les propostes en versió per mòbil )
Les propostes del mes d'abril 2012 són:
ARES
Amanida de tonyina amb broqueta de sardinita i ou de guatlla
Mini-hamburguesa de carn, bolets i salsa teriyaki
BARHAUS
Lacón salpebrat
Daus de tonyina amb ceba i soja
CA L’OSCAR
Favetes a la catalana
Ravioli cruixent
CAL PETER (Cos del Bou, 8 43003 Tarragona)
Milfulls de patata amb formatge i encenalls de pernil
Delícies de vedella amb bolets a l'estil de l'àvia
EL COMPLET (Carrer Major, 36 Tarragona)
Rotllet de salmó amb prunes i encenalls de xocolata
Torrada de xampinyons amb formatge fos
EL GALLINER DE L’ANTIQUARI (Santa Anna, 3 43003 Tarragona)
Ou fregit com diu Lucio
Amanida de cogombres anchoados
EL GRANER
Coca d'escalivada amb llonganissa
Aletes caramel·litzades
KOOP
Risotto de bolets
Amanida tèbia amb fruites i vinagreta dolça
Kunan (Santa Anna 13, 43003 Tarragona)
Lasanya de verdures, salmó i Philadelphia
Broqueta mixta de verduretes
La Casa Del Vermut (Carrer Natzaret, 6. 43003 Tarragona)
Calamar farcit
Ostres amb gelatina de xampany rosé
LA CASOLETA D’ARRÓS
Caprici de tonyina marinada
Truita de gambes amb alls tendres
La Cova (Trinquet Vell, 2 43003 Tarragona)
Mini-coca de ceba caramel·litzada amb cansalada i formatge de cabra
Mini-coca de ruca i pernil ibèric
La Grotta (Escales a la Plaça d'Els Sedassos)
Bomba de pollastre trufat
Corró de formatge calent amb ceba caramel·litzada i reducció de moscatell
La Queveda (Plaça Fòrum, 6)
Broqueta de llagostins amb salsa de tàperes
Corró de formatge de cabra a la planxa amb cruixent de pernil ibèric i reducció de vinagre
Lo Gat
Fritada de la mama
Vinagreta de Pasqua amb musclos escabetxats
Lluna Nova
Pastís de full amb xistorra
Músic enrotllat amb formatge i xocolata desfeta
Manhattan (Plaça Fòrum, 30)
Pit de pollastre Silvia
Torrada de Pili
Mvsevm (Sant Llorenç, 5)
Tartar de salmó amb "Espècies a mà"
Bombons blancs de tòfona
Pa i Oli (Plaça del Fòrum)
Ibèrica amb Rebujito
Curada amb Rebujito
Palau del Barò
Explosió de foie, tòfona i xocolata al 70%
Tarragona dtapes
Quim i Quima
Amanida de poma, pipes i llavors de rosella
Carpaccio de vedella, olivada negra i parmesà
Racó de l'Abat
Patates amb romesco, calamars i allioli
Carpaccio de salmó amb confitura de carbassa
El Taller de Cuina
Tournedó amb pollastre Teriyaki amb maionesa de Wasabi
Núvols de salmó marinat amb tocs mediterranis
Tecla 60
Poma al forn farcida de confit d'ànec i foie
Canelons de primavera
Les propostes del mes de març 2012 van ser:
Secret ibèric amb salsa de taronja
Rotllet de salmó amb puré de poma
Arròs cremós amb bolets
Lacón sal pimentado
Taronja amb bacallà
Remenat de carxofes amb pernil
CAL PETER (Cos del Bou, 8 43003 Tarragona)
Rigatoni farcit de carn d'olla amb brou
Piquillo farcit de còctel de marisc saltat
EL COMPLET (Carrer Major, 36 Tarragona)
Cassoleta de calamars a l'andalusa amb un toc d'allioli al nostre estil
Broqueta de filet ibèric amb formatge cremós
EL GALLINER DE L’ANTIQUARI (Santa Anna, 3 43003 Tarragona)
Ou fregit amb foie fresc
Callos de Don Mariano
Escalopa de foie sobre llit de ceba caramel•litzada
Melós de porc senglar "amb tombet mallorquí"
Terrina de conill amb foie i salsa de marduix
Tigre Km 0
Tartaleta de formatge feta i verduretes escalivades
Carpaccio de peus de porc farcits de paté de bolets
KUNAN (Santa Anna 13, 43003 Tarragona)
Truita d'escórpora amb ceba i pebrot morrón escalivats
Crep d'ànec amb ceba caramel • litzada i xampinyons
Calamarcets farcits
Fideus negres
LA CASA DEL VERMUT (Carrer Natzaret, 6. 43003 Tarragona)
Rovells d'espàrrecs arrebossades
Truita amb suc
La Grotta
Bombó de foie amb melmelada de figues
Marieta de tomàquet sobre full de plàtan
Saltejat de vedella a les herbes amb poma, formatge fos i bitxo tailandesa
Torradeta de paté fusionat amb "tomàquets secs" i formatge de cabra gratinat
LA QUEVEDA (Plaça Fòrum, 6 Tarragona)
Daus de salmó a la planxa marinats amb llimona
Rostit de llom amb salsa de poma
Mandonguilles amb salsa
Sandvitx de salmó
MVSEVM (Carrer Sant Llorenç 5, Tarragona)
Broqueta de xocolata i maduixa, plàtan i un núvol de nata
Canonets de Idiazabal amb lacón i melmelada de gerds
PA I OLI
Patates al romaní amb peineta de pernil i encenalls de foie
Sobrassada picant de senglar amb pols de formatge
Caputxí de pèsols a la menta i escuma de bacallà confitat
Crema de coliflor, seitó en vinagre de gerds i cerfull
Patata emmascarada amb brandada de bacallà
Pastís de calçot amb el seu romesco
Fideuà negre amb mussolina d'all i oli
Carpaccio de tonyina i bacallà amb confitura de pebrot escalivat
SAL GROSSA (Plaça dels Sedassos, 26 Tarragona)
Farcell de pasta fil farcida de carn
Barquito amb escalivada i sardina a la planxa
Coca de trempó (de verdures) amb sobrassada i ceba confitada
Farcell de calçots, pera i confit d'ànec
Pollastre arrebossat amb blat de moro i allioli de codony
Patates a la crema de formatges
--------------------------------------------------------------------
Les propostes del mes de febrer 2012 van ser:
ARES
Reixa de pernil ibèric amb xampinyons i formatge
Tires de calamar i calamarcets amb allioli negre
BARHAUS
Calçots confitats amb romesco
Mandonguilles de llonganissa farcides de botifarra negra amb crema de pèsols
CA L’OSCAR
Semiesfera de brandada de lluç amb albergínia i carabassó
Caragols en el seu suc
CAL PETER (Cos del Bou, 8 43003 Tarragona)
Cassoleta amb orella i morro a la catalana
Gall dindi amb salsa "Remoulade" (feta amb maionesa i mostassa blanca)
EL COMPLET (Carrer Major, 36 Tarragona)
Ventresca de presa laminat amb melmelada de cava i aranja
Aletes de pollastre amb pebrots i albergínia a l'estil "El Complet"
EL GALLINER DE L’ANTIQUARI (Santa Anna, 3 43003 Tarragona)
Ou trufat amb patata xip
Bacallà laminat amb tomàquet natural i olivada d'Aragó
EL GRANER
Torradetes d'escalivada amb paté d'anxoves i oli de nous
Daus de tonyina amb ceba i presa amb aroma de cibulet
EL LLAGUT
Escuma de patata Bufet, ou de guatlla i xips de carxofa
Filet de porc senglar a l'estil "Wellington" salsa de ginebre i puré de castanyes
KOOP
Piruleta Koop
Quiche de calçot i botifarra de pagès amb romesco gratinat
KUNAN (Santa Anna 13, 43003 Tarragona)
Marmitako de salmó
Piruleta de formatge de cabra amb tomàquet confitat
LA CASOLETA D’ARRÓS
Calamarsons a la seva tinta
Anguila fumada
LA CASA DEL VERMUT (Carrer Natzaret, 6. 43003 Tarragona)
Sardinetes de Cambados amb escalunya
Fongs a la vinagreta
La Grotta
Mixt de carn sobre alvocat i cruixent de plàtan salvatge
Piruleta de guatlla amb jaqueta de sèsam
LO GAT
Torrada especial de cuit d'hivern a l'estil Lo Gat
Gambeta a l'aroma de Madràs amb reducció de tomàquet
LA QUEVEDA (Plaça Fòrum, 6 Tarragona)
Bacallà arrebossat amb pell
Peus de porc amb botifarra
LLUNA NOVA (NOU)
Amanida grega amb salsa de iogurt
Saquet de sobrassada amb formatge de cabra i mel
MVSEVM (NOU) (Carrer Sant Llorenç 5, Tarragona)
Broqueta de xocolata, maduixes, plàtan i núvol de nata
Canonets d'Idiazábal amb lacó i melmelada de gerds
PA I OLI
Carn "a la sogra"
Blinis de salmó i formatge
PALAU DEL BARÒ (NOU)
Hummus, meló i plàtan cruixent
Croqueta fumada amb reixa de formatge
QUIM i QUIMA (NOU)
Patata emmascarada amb brandada de bacallà
Pastís de calçots amb la seva romesco
RACÓ DE L’ABAT
Pebrots del Piquillo farcits de brandada de bacallà
Vaixells de búfal
SAL GROSSA (Plaça dels Sedassos, 26 Tarragona)
Cresta d'espinacs a la catalana
Mini hamburguesa amb chutney de tomàquet cherry i parmesà
EL TALLER DE CUINA
Mini hamburguesa de pollastre teriyaki i confitura de ceba
Ceviche de panga i verduretes amb crema d'alvocat
TECLA 60
Mini burret de pollastre amb alvocat
Daus de tonyina marinat amb soia a la planxa
--------------------------------------------------------------------
Les propostes del mes de gener 2012 van ser:
ARES
Brocheta de pavo con tomate cereza y nube de algodón
Canutillo de brandada de bacalao y piquillos
BARHAUS
Dados de atún con soja y cebolla confitada
Mini-canelón crujiente de pollo con miel de caña
EL COMPLET (Carrer Major, 36 Tarragona)
Cazuelita de fideuá
Delicias de ternera con crema de puerros
EL LLAGUT
Espuma de patata bufet, huevo de codorniz y chips de alcachofas
Solomillo de jabalí al estilo Wellington, salsa de enebro y puré de castañas
EL GALLINER DE L’ANTIQUARI (Santa Anna, 3 43003 Tarragona)
Hongos rellenos de ibéricos gratinados con espuma de tocino y Pedro Ximenez
Láminas de calabacín, confitura de tomate, virutas de foie y aceite de trufa
EL GRANER
Estofado de sepia
Rollito de patata y chistorra con salsa piquillos
KOOP
Vasito de pan con tomate y secallona con albahaca y aceite D.O. Siurana
Vichyssoise de gorgonzola y pera
KUNAN (Santa Anna 13, 43003 Tarragona)
Gratinado casero de brócoli, zanahoria y un toque de queso Emmental
Cebiche mediterráneo
LA CASA DEL VERMUT (Carrer Natzaret, 6. 43003 Tarragona)
Boquerones con cinco cítricos
Bloody Mary con berberechos
TECLA 60
Saquito crujiente de chistorra y patata
Canelón de confit de pato y setas
CA L’OSCAR
Trinchado de la Cerdanya
Migas
PA i OLI
Brocheta de albóndigas con crema de queso
Fruto del mar con fondo de tomate natural
LA CASOLETA D’ARRÓS
Sepia con allioli y perejil
Calamares caseros
RACÓ DE L’ABAT
Caldereta de garbanzos con calamares
Crujiente de verduras de L’Abad
EL TALLER DE CUINA
Saquito crujiente de solomillo de lomo y tamarindo
Coca de sardinas con crema de romesco
LA QUEVEDA (Plaça Fòrum, 6 Tarragona)
Cazuelita de rabo de buey con peras al vino
Bacalao confitado con crema de calabacín
LO GAT
Salteado de jamón y habitas con un toque de roquefort gratinado
Tostadita de lacón cocinado con pimientos escalibados, ajitos y queso fundido
SAL GROSSA (Plaça dels Sedassos, 26 Tarragona)
Barquilla de relomillo de cerdo con queso de cabra
Barquilla de patata, ceps y foie
CAL PETER (Cos del Bou, 8 43003 Tarragona)
Mini pizza de salmón y roquefort
Mini hamburguesa con crujiente de cebolla y rulo de queso de cabra
--------------------------------------------------------------------
Les propostes del mes de desembre 2011 van ser:
ARES
Pincho de bacalao confitado con crema suave de verduras
Pincho de pollo adobado con costra de sésamo y champiñón confitado
BARHAUS
Dados de pie de cerdo con salsa picante
Timbal de carpaccio de magret de pato con manzana y Pedro Ximenez
EL COMPLET (Carrer Major, 36 Tarragona)
Pastel de salmón
Pincho de pollo al curry
EL LLAGUT Romesquet de pulpo roquero con garbanzos gallegos
Croqueta de chipirones con un suave allioli de membrillo
EL GALLINER DE L’ANTIQUARI (Santa Anna, 3 43003 Tarragona)
Huevo frito con patatas panadera y jijas de la matanza
Miniaturas de bacalao en mouselina de ajos, Pimentón de la Vera y crema de piquillos
EL GRANER
Confit de pato sobre cama de patatas y reducción de frutos del bosque
Tripa El Graner
KOOP
Clotxa de terrina de salmón marinado
Saquito de Navidad con frutos secos y lomo asado
KUNAN (Santa Anna 13, 43003 Tarragona)
Sinfonía de sabores envueltos en crujiente de brie
Empanada de marisc i formatge amb un tast de Pisco Sour
LA CASA DEL VERMUT (Carrer Natzaret, 6. 43003 Tarragona)
Espárrago verde con ibérico y fondo azul
Carpaccio de gamba de Tarragona al Pedro Ximenez
TECLA 60
Tostada de bacalao con allioli gratinado
Tempura de calçots con romesco
CA L’OSCAR
Sepia con patatas
Coca de carrillera confitada con parrentier de su jugo
PA I OLI
“Lomo de orza” al asadillo riojano y oro líquido
Mousse de perdiz con confitura
LA CASOLETA D’ARRÓS
Mejillones a la marinera
Arroz negro
RACÓ DE L’ABAT
Bolas de arroz con mozzarela y sopa de guisantes
Bullabesa con fideos chinos
EL TALLER DE CUINA
Secreto de “Cap i pota” relleno de carne de vieiras
Coca de verduras y caballa en escabeche
LA QUEVEDA (Plaça Fòrum, 6 Tarragona)
Revuelto de huevos con morcilla y ajos tiernos confitados
Tostadita de esqueixada de bacalao
LO GAT
Secreto de “morcilla picantona” a la miel y huevo de codorniz
Tostada de espárragos y setas cons almón ahumado y queso
SAL GROSSA (Plaça dels Sedassos, 26 Tarragona)
Champiñones rellenos de panceta con muselina de ajo
Montadito caprese con tomate, mozzarela y aceite de albahaca
CAL PETER (Cos del Bou, 8 43003 Tarragona)
Patata enmascarada del Berguedà con foie y setas
Croquetas de picadillo adobado con verduritas y virutas de queso
SUCA
Mini fondue de queso
Mini hamburguesa casera de carne
--------------------------------------------------------------------
Les propostes dels mesos d'Octubre i Novembre 2011 van ser:
ARES
Patata farcida de calamarsets confitats i bolets
Voulavent amb estofat de galta ibèrica
BARHAUS
Farcellets d'ous, favetes i Xoricets
Cucurutxo de brandada de bacallà
EL COMPLET
Llagostins al conyac
Pinxo de foie amb figues i escates de sal
EL LLAGUT
Tàrtar de salmó amb salsa de cibulet
Hamburguesa de calamar amb mongeta del ganxet
EL GALLINER DE L'ANTIQUARI
Milfulls de botifarra amb panses, pinyons, ametlles i crema de poma
Ou fregit amb patata xip, escalunya, formatge i pebre vermell de la Vera
EL GRANER
Favetes amb pernil i ou de guatlla
Manat de patates a l'estil de Tere (patates i botifarra de Burgos)
KOOP
Degustació d'hamburguesa completa
Cus cus Koop
KUNAN
Timbal agredolç de pollastre, panses i blat de moro caramel·litzat
Secret de pi tradicional xilè amb la seva salsa
LA CASA DEL VERMUT
Manat de carn d'escudella amb pinzellada de caviar i un toc de vermut sec
Piràmide de pa de vidre amb el seu pringue perfumat per la Pili
TECLA 60
Mini-hamburguesa de foie
Croquetes de cansalada i bolets
CA L'OSCAR
Brownie de botifarra negra i croqueta de ceps
Patates a la riojana amb formatge
PA i OLI
Llom d'anxova amb torrada de salmorejo
Niu de patata a la crema d'all i encenalls de pernil
LA CASOLETA D'ARRÒS
Torrades d'anguila fumada
ostrons
RACÓ DE L'ABAT
Patates braves amb la salsa d'Irene
Carpaccio de bacallà amb confitura de tomàquet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada